E-Shop Lutena je v zkušebním provozu. Zboží nebude potvrzeno ani doručeno. Skrýt
Consectetur numquam poro nemo veniameligendi rem adipisci quo modi.
(Cena za 100g) Nejjemnější část divočáka, známá také jako „panenská svíčková“. Jedná se o nejněžnější a nejlibovější řez, který má máslovou konzistenci a jemnou chuť s lehkým zvěřinovým nádechem.
(Cena za 100g) Prémiová část s jemnější strukturou vláken a vyváženým podílem tuku, který zajišťuje přirozenou šťavnatost.
(Cena za 100g) Řez s pevnou svalovou strukturou a hlubokou, divokou chutí. Maso je libovější než jiná kančí partie a je ideální na steaky.
(Cena za 100g) Nejexkluzivnější řez srnčího masa, který se vyznačuje extrémní jemností a lehkostí. Chuť je vyvážená, jemná a přirozeně nasládlá, což dělá ze srnčí svíčkové opravdový gurmánský zážitek.
(Cena za 100g) Nejušlechtilejší část srnčího masa s jemnou strukturou. Lehká nasládlost a křehkost činí tento řez mimořádně lahodným.
(Cena za 100g) Libové maso s velmi jemnou texturou. Díky svému minimálnímu obsahu tuku si zachovává lehkost a přirozenou šťavnatost.
(Cena za 100g) Nejjemnější část mufloního masa s delikátním, sametovým povrchem. Maso je neobyčejně křehké, s minimem tuku a lehkým skopovým nádechem.
(Cena za 100g) Jemné maso s bohatou chutí, které se vyznačuje přirozenou šťavnatostí a máslovou konzistencí.
(Cena za 100g) Libový řez s pevnou strukturou a hlubokou masovou chutí. Ideální pro ty, kdo hledají zvěřinu s výraznějším charakterem.
(Cena za 100g) Luxusní řez s jemnou texturou a máslovou konzistencí. Vhodná pro rychlou úpravu, při které si zachová svou přirozenou šťavnatost.
(Cena za 100g) Prémiový řez s křehkou konzistencí a přirozenou šťavnatostí. Maso má lehké zvěřinové aroma a vynikající chuťový profil.
(Cena za 100g) Měkké maso s lehce nasládlou chutí a jemnou vláknitou strukturou. Skvělé pro steaky i minutkové úpravy.
(Cena za 100g) Nejjemnější část jelena, s hedvábnou texturou a bohatou, přesto jemnou chutí. Ideální pro rychlou úpravu.
(Cena za 100g) Prémiový řez s minimem tuku, velmi jemnou texturou a intenzivní chutí. Maso je mimořádně šťavnaté a křehké.
(Cena za 100g) Libový řez s pevnou strukturou a jemnými svalovými vlákny, ideální pro steaky nebo medailonky.
(Cena za 100g) Efektní steak z vepřové pečeně s kostí, která mu dodává výraznou chuť a zajišťuje dokonalou šťavnatost.
(Cena za 100g) Flank steak je řez hovězího masa ze spodních břišních svalů neboli z hovězího pupku.
(Cena za 100g) Maso pochází z horní části kýty nazývané „květová špička“.
(Cena za 100g) Tento steak pochází z nízko namáhané části hřbetu, což mu dodává výjimečnou jemnost
(Cena za 100g) Je výtečný kousek masa, který se porcuje ze střední části plece, z tzv. loupané plece.
(Cena za 100g) Jedná se o jeden z nejvyhledávanějších steaků díky jeho bohatému tukovému mramorování
(cena za 100g) Tento steak je skvělou volbou pro ty, kteří hledají perfektní poměr ceny a výkonu.
Výjimečný steak z vysokého roštěnce s dlouhou žebrovou kostí, která dodává masu bohatou chuť. (Cena za 100g)
(cena za 100g) Jako přílohu doporučujeme: Šťouchané brambory s naším iberijským špekem a cibulkou
*Consectetur numquam poro nemo veniameligendi rem adipisci quo modi.