E-Shop Lutena je v zkušebním provozu. Zboží nebude potvrzeno ani doručeno. Skrýt
(Cena za 100g) Nejjemnější část divočáka, známá také jako „panenská svíčková“. Jedná se o nejněžnější a nejlibovější řez, který má máslovou konzistenci a jemnou chuť s lehkým zvěřinovým nádechem.
(Cena za 100g) Prémiová část s jemnější strukturou vláken a vyváženým podílem tuku, který zajišťuje přirozenou šťavnatost.
(Cena za 100g) Řez s pevnou svalovou strukturou a hlubokou, divokou chutí. Maso je libovější než jiná kančí partie a je ideální na steaky.
(Cena za 100g) Nejexkluzivnější řez srnčího masa, který se vyznačuje extrémní jemností a lehkostí. Chuť je vyvážená, jemná a přirozeně nasládlá, což dělá ze srnčí svíčkové opravdový gurmánský zážitek.
(Cena za 100g) Nejušlechtilejší část srnčího masa s jemnou strukturou. Lehká nasládlost a křehkost činí tento řez mimořádně lahodným.
(Cena za 100g) Libové maso s velmi jemnou texturou. Díky svému minimálnímu obsahu tuku si zachovává lehkost a přirozenou šťavnatost.
(Cena za 100g) Nejjemnější část mufloního masa s delikátním, sametovým povrchem. Maso je neobyčejně křehké, s minimem tuku a lehkým skopovým nádechem.
(Cena za 100g) Jemné maso s bohatou chutí, které se vyznačuje přirozenou šťavnatostí a máslovou konzistencí.
(Cena za 100g) Libový řez s pevnou strukturou a hlubokou masovou chutí. Ideální pro ty, kdo hledají zvěřinu s výraznějším charakterem.
(Cena za 100g) Luxusní řez s jemnou texturou a máslovou konzistencí. Vhodná pro rychlou úpravu, při které si zachová svou přirozenou šťavnatost.
(Cena za 100g) Prémiový řez s křehkou konzistencí a přirozenou šťavnatostí. Maso má lehké zvěřinové aroma a vynikající chuťový profil.
(Cena za 100g) Měkké maso s lehce nasládlou chutí a jemnou vláknitou strukturou. Skvělé pro steaky i minutkové úpravy.
(Cena za 100g) Nejjemnější část jelena, s hedvábnou texturou a bohatou, přesto jemnou chutí. Ideální pro rychlou úpravu.
(Cena za 100g) Prémiový řez s minimem tuku, velmi jemnou texturou a intenzivní chutí. Maso je mimořádně šťavnaté a křehké.
(Cena za 100g) Libový řez s pevnou strukturou a jemnými svalovými vlákny, ideální pro steaky nebo medailonky.
(Cena za 100g) Efektní steak z vepřové pečeně s kostí, která mu dodává výraznou chuť a zajišťuje dokonalou šťavnatost.
(Cena za 100g) Flank steak je řez hovězího masa ze spodních břišních svalů neboli z hovězího pupku.
(Cena za 100g) Maso pochází z horní části kýty nazývané „květová špička“.
(Cena za 100g) Tento steak pochází z nízko namáhané části hřbetu, což mu dodává výjimečnou jemnost
(Cena za 100g) Je výtečný kousek masa, který se porcuje ze střední části plece, z tzv. loupané plece.
(Cena za 100g) Jedná se o jeden z nejvyhledávanějších steaků díky jeho bohatému tukovému mramorování
(cena za 100g) Tento steak je skvělou volbou pro ty, kteří hledají perfektní poměr ceny a výkonu.
Výjimečný steak z vysokého roštěnce s dlouhou žebrovou kostí, která dodává masu bohatou chuť. (Cena za 100g)
(cena za 100g) Jako přílohu doporučujeme: Šťouchané brambory s naším iberijským špekem a cibulkou
v panko strouhance smažený na másle (1,3,7). Jako přílohu doporučujeme: Šťouchané brambory s naším iberijským špekem a cibulkou
plněný uzeným masem z našich uzených žeber podávaný s bílým a červeným zelím (1,3,12)
s pošírovaným vejcem a hovězím masem, máslové grenaille s bylinkami (1,3,7,12)
kozí sýr, variace salátu, jahody, med, pistácie, medovo-hořčičná zálivka (7,8,10,12)
(gouda, eidam, parmazán, niva) smažená v panko strouhance, naše tatarka (1,3,7,10,12). Jako přílohu doporučujeme: Domácí hranolky
(cena za 100g) s grilovanou zeleninou a citronovou omáčkou (4,7). Jako přílohu doporučujeme: Pečené máslové grenaille s cibulkou a bylinkami
se sušenými rajčaty (12) Možno doobjednat: kuřecí prso (cena za 100g - Kč 99)
v naší BBQ omáčce podávaná s naším pečivem s iberijským špekem a nakládanou zeleninou (12). Hovězí žebra marinujeme 24 hodin v naší BBQ omáčce. Žebra udíme po dobu 3 hodin, poté vyjmeme, zabalíme do alobalu a udíme dalších 8,5hodin při nízké teplotě
se šípkovou omáčkou s bílkovým knedlíkem (1,3,7,9,10,12)
s variací zelí, bramborovým knedlíkem s cibulkou (1,3,7,9,10,12)
na smetaně se špekovým knedlíkem (1,3,7,9,10,12)
více info u obsluhy
více info u obsluhy (1,3,7)
se špikovaným hovězím masem a naším špekovým knedlíkem
s masovým knedlíkem a zeleninou julienne
s játrovými knedlíčky, zeleninou julienne, Babiččinými nudlemi a masem
s naší klobásou, žloutkem, sýrem gouda, chlebovými krutony a sýrovým chipsem
*Et modi itaque praesentium.