Předkrm – dle výběru:
Drůbeží játra restovaná s cibulkou v sádle, relish, s cornichons a chilli, náš chléb s iberijským špekem /1,3,7,10,12/
nebo
Svatomartinská paštika s hruškovým chutney se zázvorem a naším chlebem s iberijským špekem /1,3,7,12/
Polévka:
Husí kaldoun podle krále Ludvíka XIV. s vaječnými žloutky, smetanou, špetkou šafránu a zdobený
plátky opečeného květáku /1,3,7,9/
Hlavní chod:
Filirované husi prso v sousvide s dýňovými noky a krémem z pečených kaštanů, redukce s portského
vína s kousky fíku /1,3,7/
Dezert:
Dýňový cheesecake s karamelovou krustou a pekanovými ořechy
/1,3,7,9/

Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.